Ett spännande exjobb inom maskininlärning

Daniel läser masterprogrammet Civilingenjör i Datateknik på Linköpings Universitet, och har valt att göra sitt examensarbete hos oss på Syncore Technologies. Han är ute mycket hos en av våra kunder där han får vara en del av ett spännande och roligt projekt.

”Jag blev tipsad om Syncore via en arbetsledare på universitetet. Efter att jag pratade med en anställd på Syncore så bestämde jag mig för att gå vidare med ansökan. Jag har känt mig välkomnad och jag tycker att det är jättebra att det finns en företagsbil som man kan låna för att ta sig ut till kund och utföra projektet.”

Daniels arbete går ut på att utvärdera olika maskininlärningsmetoder tillsammans med radarsensorer för en industriell applikation. Detta innefattar programmering, datainsamling och analys.

”Det roligaste har varit projektet och att komma till en arbetsplats där jag får vara del av gänget. Det underlättar att jag får komma till kontoret och göra mycket av arbetet på plats. Sedan är det såklart tråkigt att jag inte får träffa alla då många jobbar hemifrån.”

Vi är glada att ha Daniel hos oss och ser fram emot att ta del utav resultatet. Lycka till med resterande av examensarbetet Daniel!

Vill du göra ditt exjobb hos oss? Kontakta oss på jobb@syncore.se