Fjärrövervakning sparar tid, pengar och energi

Corroventa grundades 1985 och är ett av de ledande företagen inom vattenskadesaneringar. De har i dag försäljning över hela Europa och dotterbolag i sex länder.

Corroventas senaste innovation är ett unikt övervakningssystem och en revolutionerande nyhet för branschen. Med SuperVision® styrs, övervakas och mäts torkprocessen på distans via datorn, mobilen eller surfplattan. Det innebär att många fler uppdrag kan hanteras samtidigt och fuktteknikern slipper spendera en massa tid på resande fot för att kontrollera processen på plats. Dessutom kan torkprocessen avslutas vid exakt rätt tidpunkt, vilket sparar energi och kostnader.

SuperVision® kan användas tillsammans med alla maskiner i Corroventas ES-serie.

Syncore har utvecklat telematiklösningen – från utvecklingen av mätnoder och modem till den bakomliggande molnlösningen som hanterar Corroventas system över hela världen. Kommunikationslänken mellan maskiner och molnet är utvecklat i samarbete med Telenor Connexion.

 

Vill du veta mer?

Kontakta vice VD Mattias Engström, mattias.engstrom@syncore.se

 

Läs mer om SuperVision® på Corroventas webbsida

Syncore har det lilla företagets entreprenörskap, driv och entusiasm. Samtidigt är de tillräckligt stora för att ge oss det vi behöver. Framgångsfaktorn för mig som kund ligger just i den balansen.
Per Ekdahl, VD Corroventa